20.7.2021
| Autor: Admin
| Kategória: Recepty
* rozmer plechu : 20x20 cm
TIP: Vyskúšajte aj náš recept na vynikajúcu bublaninu so sezónym ovocím.
Denisa Valašková pre nás pripravila opäť vynikajúci recept, na ktorom si pochutia deti aj dospelí. Jeho príprava je naozaj jednoduchá a časovo nenáročná. Navyše je tento čokoládový koláč pripravený zo zdravých ingrediencií a čerstvých marhúľ od slovenských pestovateľov. Poďte si s našim receptom osladiť život.
Porcie: 12 ks
Čas: 35 minút
Čo budeme potrebovať?
- 160 g špaldovej múky
- 200 ml mlieka
- 2 vajcia
- 1 balíček kypriaceho prášku do pečiva
- 100 g nízkotučného (hladkého) tvarohu
- sladidlo (podľa chuti)
- horká čokoláda
- 200 g marhúľ
Ako budeme postupovať?
Vajcia vymiešame so sladidlom (napr. cukrom). Pridáme špaldovú múku zmiešame s kypriacim práškom do pečiva a mlieko. Nakoniec pridáme tvaroh a poriadne zamiešame. Hotové cesto vylejeme na plech, ktorý je vystelený papierom na pečenie. Na vrch pridáme horkú čokoládu nalámanú na kocky a umyté, nakrájané marhule. Necháme piecť vo vyhriatej rúre na 180 stupňov približne 25 minút.* rozmer plechu : 20x20 cm
Želáme dobrú chuť!
TIP: Vyskúšajte aj náš recept na vynikajúcu bublaninu so sezónym ovocím.